Huollot ja lisävarusteet
Miksi kannattaa valita Škoda Service? Miksi kannattaa valita Škoda Service?

Miksi kannattaa valita Škoda Service?

Škoda Service -merkkihuollot

 

Kun autosi tarvitsee moottoriöljyn vaihtoa tai korjauksia onnettomuuden jälkeen, valtuutetut Škoda Service -merkkihuollot tarjoavat kohtuuhintaista palvelua ja pitävät sinut ajan tasalla kustannuksista eri tilanteissa. Opastamme tarkemmin hinnan muodostumiseen vaikuttavista tekijöistä, joten tiedät jo etukäteen mitä kaikki tulee maksamaan. Voit luottaa, että mekaanikkomme ovat työtehtäviinsä erikoiskoulutettuja ja että huolloissa ja korjauksissa käytetään vain alkuperäisiä varaosia.

 

Kokonaiset korjauspaketit

Hoidamme kaikki autosi tarvitsemat työt: määräaikaishuollot, tekniset korjaukset ja korikorjaukset onnettomuuden jälkeen.

 

Pätevät asiantuntijat

Autosi huolto- ja korjaustöitä tekevät mekaanikot on koulutettu Škoda Auton ohjeistuksen mukaisesti. He tuntevat eri automallit perusteellisesti, ja käyttävät työssään eri työvaiheille määriteltyjä ohjeaikoja.

 

Alkuperäiset varaosat

Käytämme kaikissa huolto- ja korjaustöissä vaativissa testeissä tarkastettuja korkealaatuisia, alkuperäisiä Škoda -varaosia.

 

Alkuperäiset Škoda -varaosat

 

Vaivattomasti

Tehdessäsi online-ajanvarauksen ja kuvaillessasi autosi ongelman, kaikki on jo etukäteen selvillä. Kun tuot autosi huoltoon voit jatkaa matkaasi sijaisautolla. Ammattitaitoiset mekaanikkomme kuvaavat huoltotarkistuksesta Service Cam -videon, joka lähetetään sinulle SMS -viestinä.


Määräaikaishuolto

 

Varaa määräaikaishuolto vaivattomasti meiltä. Tarkastamme huoltovarauksen ennen työn aloittamista ja varmistamme, että vältyt yllätyksiltä. Saat huoltotarkastuksesta mekaanikon kuvaaman videon matkapuhelimeesi ja samalla tiedon mikäli työsuunnitelma muuttuu.

Varaa huolto

Renkaiden vaihto

Varaudu muuttuviin keliolosuhteisiin ja vaihda talvirenkaat ajoissa. Voit jättää kesärenkaasi talvisäilytykseen regashotelliimme. Muistutamme keväällä automaattisesti kesärenkaiden vaihdosta osana rengashotellipalveluamme.
 

Varaa Renkaidenvaihto