Palvelumme
Nerokkaat yritysautot Nerokkaat yritysautot

Nerokkaat yritysautot

Laadukasta ja luotettavaa yritys- ja työsuhdeautoilua 

Onko etsinnässä ne nerokkaimmat ratkaisut yritys- ja työsuhdeautoiluun? Autoetu, leasing vai rahoitus? Anna asiantuntevan henkilökuntamme auttaa. Kun etsitte pitkäikäistä ja helppohoitoista yritysautoa ja sitä laadukkaan viimeistelyn tuottamaa lähes sanoinkuvailemattoman miellyttävää ajotuntumaa – valintanne on Škoda, Suomen myydyin yritysautomerkki*. Tule ja koe yritysautojen kattava valikoima!

 

Monta syytä valita juuri Škoda

Täydellistä vastinetta rahallesi! Škoda on jo vakiovarusteeltaan kattava ja sen nerokkaat ratkaisut yllättävät käytännöllisyydellään. Ja huikealla lisävarustevalikoimalla viimeistelet autostasi juuri sinulle sopivan.

 

Vahva tekninen laatu ja turvallisuus

Ennakoivat turvallisuusavustimet, kuten automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ja kaistanvaihtovaroitin tarjoavat turvaa liikenteessä. Škodan turvallisuusjärjestelmät ja -varusteet tarjoavat myös optimaalisen törmäyssuojan pahimman sattuessa. 

Testimenestys

Škoda on tuttu näky testien voittajana, oli kyseessä sitten turvallisuustestit, talviautotestit, muotoilupalkinnot tai perheautotestit. Škoda Enyaq iV -täyssähköauto on Vuoden Auto Suomessa 2022 ollen samalla ensimmäinen täyssähköinen auto, joka voittaa tämän arvostetun tittelin.

 

Vastuullisuus

Škodan tavoitteena on olla täysin hiilineutraali yritys vuoteen 2050 mennessä. Škoda panostaa ympäristöystävälliseen tuotantoon ja ekologiseen mallistoonsa. Esimerkiksi täyssähköiset Enyaq iV -katumaasturit toimitetaan asiakkaille hiilineutraaleina. 

Hyvä jäännösarvo

Turvallinen, nerokkaasti varusteltu ja hyvin pidetty Škoda säilyttää arvonsa poikkeuksellisen hyvin. Škodan jäännösarvo on markkinoiden kärkipäätä, niin kuin testimenestyjältä sopiikin odottaa.


Škoda on Suomen myydyin yritysautomerkki* - jo vuosikausien ajan. Myös valtio- ja kuntahankinnoissa Škoda on erittäin suosittu vaihtoehto.

 

Tule tutustumaan Škodan laajaan mallistoon jälleenmyyjäliikkeeseemme tai ota yhteyttä yritysmyyntiimme. 

 

Ota yhteyttä

 

*Trafi / Bisnode 09/2023